VI GÖR IT ENKELT FÖR VÅRA KUNDER

Bromma IT AB sköter på bästa sätt IT-supporten åt företag. Att så långt det går ta ett helhetsansvar och på så sätt ge kunden möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi ska ha en oberoende neutral syn på olika programvaror och datorsystem för att kunna leverera rätt lösning till rätt företag. Vår målsättning är att vara IT-avdelningen för företag utan IT-personal och vara en partner som underlättar företagets dagliga arbete genom smarta IT-lösningar till konkurrens-kraftiga priser.

VI SKÖTER TEKNIKEN
SÅ ATT DU KAN
KONCENTRERA DIG PÅ
ANNAT.
pexels-fauxels-3184287.jpg

Bromma IT AB är ett konsultföretag som vänder sig till företag i olika branscher. Vi tar hand om drift och IT-support av servrar och klientdatorer samt kringutrustning.

Vi hjälper våra kunder med inköp av hårdoch mjukvara, installation, konfiguration och säkerställer en bra driftsmiljö.


Vi sätter stor vikt vid det personliga engagemanget och att förklara tekniska detaljer och termer på ett sätt som även en oinsatt person förstår. Vi sköter tekniken så att du kan koncentrera dig på annat.

SOFTWARE AS A
SERVICE (SAAS)

HOSTED SERVICES

Släng ut servern och koppla av. Vi breddar vår produktportfölj med nya intressanta tjänster.

Vi kan nu erbjuda mjukvara som tjänst, Software as a Service (SaaS). Som kund får du enkla och nyckelfärdiga tjänster och vi tar hand om såväl drift, teknik och utveckling.


Detta utan varken startavgifter eller bindningstider, vilket förenklar administrationen för alla inblandade parter

TILL VÅRA TJÄNSTER
SOFTWARE AS A
SERVICE (SAAS)

HOSTED SERVICES