IT-support
search
  • IT-support

IT-support Stockholm

Vi gör IT enkelt för våra kunder! Vi levererar en stabil och pålitlig IT-support i Stockholm till alla små och medelstora företag. Vi hjälper er mer än gärna.

IT-support med eller utan supportavtal, pris från 325kr/månad

Ditt företag är beroende av en fungerande IT-miljö - har ni tid och råd med problem?

Med ett supportavtal har ni alltid nära till hjälp. ITsupport sker via telefon, fjärrstyrning eller på plats hos kund. Som kund har ni alltid möjlighet att få rådgivning vid inköp av hård- och mjukvara. Självklart hjälper vi till med själva inköpet och det till mycket förmånliga priser.

Fördelarna med ett driftsavtal och vår IT-support är att ni bara betalar ett fast månadsbelopp. Detta underlättar budgetering och minskar risken för oförutsedda kostnader. Timmar som faller utanför driftsavtalet är kraftigt rabatterade. Driftsavtalet ger dig även ytterligare rabatt på hård- och mjukvara.

Föredrar ni hellre att köpa support per timme så är det inga problem!

ITsupport i Stockholm för små och medelstora företag

Behovet av en flexibel lösning för IT-support hos små företag är stort och vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt partner när det gäller IT-support. Vi på Bromma IT Support har specialiserat oss på att vara en partner i IT-frågor för små- och mindre företag i Stockholm med omnejd.

Supportavtalet innebär att ni som kund får en bättre överblick över era IT-kostnader och alltid har tillgång till kompetent it-support med god kännedom om just er IT-miljö. Som kund har ni också tryggheten i att ha samma person som hjälper er och vet allt om era datorer, servrar och kringutrustning.

Om ni föredrar att anlita oss per timme går det givetvis bra också.

Hör gärna av er till oss för mer information om våra supportavtal och hur vi kan hjälpa er!

Datablad

Klientoperativ
Windows eller Mac
Serveroperativ
Windows
Funktion
Brandvägg
Fjärrskrivbord
Router
Skrivare
Trådlösa nätverk